Enkelt att skapa trivsel med en nyttig korg från fruktbudet

08 februari 2022
jonas olsson

editorial

När man vill skicka ut bra signaler i ett lunchrum, på ett kontor eller i en entré så är en fruktkorg oöverträffad. Frukter i olika former och färger är lika dekorativa som en bukett blommor och de luktar lika fräscht. Fördelen med frukterna är att man dessutom kan äta dem.

Frukter är nyttiga och de ger signaler om hälsa och friskhet. Ett företag som bjuder på frukt bryr sig om sina anställdas och sina kunders välmående. Man kan alltid med gott samvete äta en frukt som mellanmål och man vet att den gör gott.

Att ha en fruktkorg stående kräver lite omsorg. Frukt behöver köpas in, tvättas och bytas ut om den inte blir uppäten. Tidigare var det en av anledningarna till att man hellre köpte lite karameller, bullar eller kakor när man skulle bjuda på något. När möjligheten att få fruktbudet med färsk utvald frukt levererad blev det lättare.

 

fruktbudet

 

Ett stort utbud färsk frukt som är klar att äta och är serverad i en vacker korg

Fruktkorgarna levereras efter det abonnemang man valt och är fyllda med färsk frukt efter säsong. Frukten finns som ekologiskt alternativ och är alltid av högsta kvalitet.

Vill man variera innehållet finns det torkad frukt, nötter, grönsaker eller bär att komplettera frukten med. Det finns påsar för mindre leveranser. Korgarna finns i olika storlek och alla är flätade i samma vackra naturmaterial.

För att förenkla ytterligare kan man beställa kaffe, dricka och havremjölk eller mjölk som levereras samtidigt med frukten. Att starta ett abonnemang på regelbundna fruktleveranser gör att man helt kan släppa tanken på fika. Allt levereras direkt till dörren och frakten är fri.

Genom sin fruktleverans kan man också beställa presentkorgar till kunder och anställda. De vackra och generöst fyllda korgarna levereras med ett lyxigare urval frukter och kan kompletteras med konfektyr.

Fler nyheter