Två förmågor som får dig att lyckas inom bemanning i Stockholm – och i livet

15 september 2020
Mikael Barani

Flexibilitet är en förmåga som alltid ligger i tiden. Att kunna acceptera det som är och sedan anpassa sig efter det är allt som oftast en tillgång. Så länge man inte viker sig inför första minsta impuls, det vill säga. Då kan det lätt bli så att man lever ett liv där man känner att man inte riktigt har kontroll över sig själv ens.

Den gyllene kombinationen i både livet och arbetslivet

Låt oss därför komplettera det inledande påståendet: Flexibilitet tillsammans med integritet är två förmågor som kommer att leda till att du kommer att leva ett uppfyllande liv. Det betyder inte att du kommer att leva ett enkelt liv. Att ha integritet innebär också att man kommer att stångas med andra människors åsikter och/eller integritet. Däremot betyder det att du kommer att leva ett liv där du känner att du är sann mot dina egna ideal.

Samtidigt så gäller det som sagt att ha flexibiliteten att anpassa sig efter argument som faktiskt är bättre än de egna. Att som en tjur rusa framåt, utan att bry sig om ny information gör att man snabbt blir en… tjur. 
Jämför med om du arbetar med att erbjuda bemanning i Stockholm, så som Love My Office. Det gäller helt enkelt att ha fingertoppskänsla och kunna erbjuda det som marknaden behöver. Annars blir man snabbt irrelevant i sammanhanget. Något som gäller speciellt i dessa svåra, pandemiska, tider.

Fundera därför på hur du lever ditt liv. Bufflar du bara på eller är du lyhörd?
Ett bra sätt att faktiskt bli lyhörd är att prova på många olika arbeten. Vilket du till exempel får göra som del av ett bemanningsföretag. Där får du arbeta inom många olika branscher och interagera med en mängd människotyper. Det är sådant som gör dig mer kompetent – i alla sammanhang.

Fler nyheter