Smart och hållbart med väggdekor

//Smart och hållbart med väggdekor

Smart och hållbart med väggdekor

Att inreda ett barnrum kan vara minst lika klurigt som det är mysigt. Barnrum får gärna vara fantasifulla och inspirera till massor av lek och bus – men det är också rum som ofta är i behov av förändring. I takt med att barn växer lämnar de gamla intressen bakom sig och utvecklar nya, ofta utan att man själv ens hänger med i svängarna. Nog för att det kan vara roligt att renovera, men att måla eller tapetsera om alltför ofta är varken särskilt kul eller hållbart. Kanske har du grubblat över hur du ska göra i barnrummet för att det ska fungera över en längre tid, utan att för den sakens skull vara trist och opersonligt? Sluta fundera. Lösningen heter väggdekor. 

 

 

Skapa magi i barnrummet

Väggdekor är ett smart och smidigt sätt att förnya ett barnrum, och dessutom är det prisvärt. De finns i mängder av olika färger och motiv, är lätta att sätta upp och förändrar snabbt ett helt rum utan att du vare sig behöver tapetsera eller måla om. Med väggdekor för barn kan du på ett kick förändra ett tråkigt och färglöst rum till ett lekfullt och mysigt krypin. Skapa djungelkänsla med exotiska djurmotiv, ta in universum med rymdraketer och astronauter eller gör rummet till en mysig sagoskog med förtrollande motiv – möjligheterna är många. In och botanisera bland t.ex. Sohu-Wallstickers generösa utbud, och låt dig inspireras.

 

Att tänka på

För att din väggdekor ska sitta så bra och länge som möjligt är det viktigt att vara noggrann när du sätter upp den. Väggdekoren fäster sämre på putsade eller murade väggar samt ojämnt tapetserade väggar. Tänk också på att vänta minst 3 månader med att dekorera nymålade väggar, eftersom fuktig färg kan göra att väggdekoren släpper. Följer du bara anvisningarna på produkten du köpt, ska ditt barn kunna njuta länge av sitt alldeles personligt dekorerade rum. 

By | 2019-07-26T14:31:46+00:00 juli 26th, 2019|väggdekor till barn|Kommentarer inaktiverade för Smart och hållbart med väggdekor

About the Author: