Skapa ditt unika hem med designgolv

27 oktober 2021
jonas olsson

editorial

Att få ha något som ingen annan, eller väldigt få personer, har är ofta en dröm för många. Tänk att få inreda hemmet med saker som du nästan är ensam om, vore inte det riktigt härligt? Med hjälp av olika saker kan du renovera och förnya ditt hem och skapa ditt eget unika boende. Med designgolv gör du detta möjligt. Men vad innebär då designgolv?

Ett designgolv ger dig möjlighet att själv bestämma hur golvet ska se ut. Eller hur det ska utformas, kan man säga. Med ett designgolv, från exempelvis https://www.amtico.com/se/lvt/produktsoekning/DC357/ kan du göra ditt hem unikt och få precis just det golvet som du önskar. Sådana här typer av golv går att lägga i alla rum i hemmet, bara fantasin sätter gränser. 

När du väl bestämt dig för att det är ett designgolv som du vill ha i ditt hem, så finns det mängder med olika mönster du kan skapa. 

Mönster som känns exklusiva och moderna

Med hjälp av designgolv kan ditt hem nå nya höjder och kännas riktigt exklusivt och modernt. Designgolv går att lägga i flera olika utföranden och mönster. Med hjälp av olika färger kan du välja precis hur du vill att ditt nya designgolv ska se ut. Inget mönster behöver vara det andra likt. 

Ska du lägga designgolv i hallen och något av husets andra rum, som vardagsrummet exempelvis, så kan du antingen fläta samman golven eller välja att bryta av med ett nytt mönster. Det vill säga, du behöver inte använda dig av samma utformning på golvet i hallen som i vardagsrummet. 

Genom att lägga någon form av golvlist mellan rummen kan du enkelt bryta av ditt designgolv för att fortsätta golvläggningen i det andra rummet med ett annat mönster. Ditt hem kommer vara unikt om du väljer att använda dig av ett designgolv. 

Fler nyheter