Skänk extra mycket julstämning till någon i Stockholm genom att skicka blombud

30 november 2020
Cecilia Olsson

Det finns många saker man kan göra för att visa uppskattning eller omtanke till någon man tycker om. Under en pågående pandemi har det dock blivit lite mer begränsat vad vi faktiskt kan göra då fysiska besök inte alltid är en så bra idé. I vårt digitala samhälle finns det som tur är olika lösningar som kan fungera bra som tillfälligt substitut.

Teknik och leveranser är räddningen 

Det man får göra är att samtala via telefon eller videosamtal istället för att träffas och skicka gåvor istället för att överlämna de själv. En väldigt uppskattad gåva kan till exempel vara att skicka ett blomsterbud, det är en fin gest som kan förgylla hemmet vi nu spenderar extra mycket tid i.

Blommor gör oss gladare

Det finns faktiskt forskning som pekar på att man blir gladare och mår bättre av att få blommor som man kan ha stående i sitt hem. Att motta en vacker gåva skänker glädje och så länge blommorna blommar så är de vackra att titta på och kan därmed göra hemmamiljön extra fin.

Många växter och blommor har dessutom positiv påverkan på luften vi andas så det kan även innebära hälsovinster.

Förstärk julkänslan

Nu när vi närmar oss julen kan det också vara trevligt att få en bukett som sprider lite extra julstämning. Det är ett speciellt år som lider mot sitt slut och julen kommer för de allra flesta bli väldigt annorlunda än vad den brukar. Då kan det kännas extra viktigt att sprida glädje och julstämning med en vacker bukett säsongsbetonade blommor. 

Skicka enkelt vackra buketter av hög kvalitet

För den som vill skicka blombud i Stockholm så finns det många bra butiker att välja mellan, en av de är Lindhagens Blommor på Kungsholmen. Där arbetar mycket duktiga florister som har flera års erfarenhet av att designa alla slags buketter och de erbjuder en smidig tjänst där du kan beställa blomsterbud online.  

Fler nyheter