Semestra i vackra Sverige

//Semestra i vackra Sverige

Semestra i vackra Sverige

Att resa bort är alltid nyttigt. Undantagsvis om det är speciella virustider och vi uppmanas och rekommenderas att stanna hemma och resa så lite som möjligt för att minska smittspridningen i landet. Men man kan väl ändå få lov att drömma lite? Corona-tiderna kommer inte vara för evigt. Någon gång öppnar världen upp sig igen och då reser man utomlands igen. Eller varför inte inrikes? Sverige är oerhört vackert och underskattat. Som stockholmare behöver du inte ens ta dig särskilt långt för att nå gränslös skönhet på hotell i Ekerö exempelvis. En hotellvistelse är avkoppling från vardagen och upplevelse av en ny miljö.

 

Inget slår hotellupplevelsen 

Privat uthyrning av lägenheter och villor, som exempelvis via Airbnb, har slagit i höjden de senaste åren. Men Airbnb i all ära, så är det ändå få boendeupplevelser som kan mäta sig med ett riktigt fint hotell och allt vad en hotellvistelse innebär. Pool, gym, jacuzzi eller spa är inte ovanligt att man kan hitta på ett hotell. Dessutom ska man inte förringa hotellfrukosten! En ordentlig, kontinental frukostbuffé är kanske körsbäret på toppen under hela hotellvistelsen. Ät dig proppmätt och lite till på bacon, ägg, pannkakor, våfflor, toasts, yoghurt och frukt i alla konsistenser. Allt på bekostnad av hotellet själv!

 

 

Normalläget väntar runt hörnet 

Är du lockad än? Alla vill att myndigheterna lättar på restriktionerna så att vi kan resa igen när det har varit krisläge. Såklart ska man vara försiktig – och varför då inte resa inrikes till ett hotell där du kan spendera en välförtjänt weekend tillsammans med en när och kär. För att inte tala om att ni kanske kan fira återgången till normalläget med en jobbkonferens? Vad finns det då för bättre ställe att samlas på än ett hotell? Hotell kommer vara öppna för dig oavsett vad din anledning till besöket är, var så säker! 

By | 2020-05-17T21:47:44+00:00 maj 17th, 2020|hotell|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment