När sexlivet börjar svalna

09 september 2019
jonas olsson
När sexlivet börjar svalna

Det går inte att komma ifrån att när man varit ihop länge så kanske intresset för sex tillsammans börjar svalna lite. Det går att hitta gnistan tillsammans på många sätt. En del går på date-kvällar och försöker bygga upp en romantisk stämning och andra börjar utforska sexleksaker. Sexleksaker går fint att kombinera med romantisk stämning. Tänd ljus och inled med trevliga massageoljor och varför inte testa att binda varandra. Love-livet kan bli riktigt spännande när man vågar släppa loss tillsammans. Tips, ska du leka med oljor så köp ett latexlakan!

 

 

Våga ta upp ämnet

 

Det kan vara känsligt och lite pinsamt att prata om sexleksaker även om du varit ihop med din partner länge. Ett bra sätt är att surfa på nätet och visa lite leksaker, Lovebuddy.se. är en trevlig sida att besöka. Börja prata mer om sex utan krav, kravlöshet gör det hela roligare. Fråga din partner vad hen gillar och ge lite försiktiga hintar om vad du vill prova. Det finns säkert massor av saker som både du och din partner är nyfikna på. Det är heller inte helt fel att våga säga rakt ut vad du vill prova.

 

Hur hittar du rätt för er?

 

Det finns såklart inget givet svar då alla har individuella preferenser men har ni varit ihop länge så har du nog en hum. En bra början är att prova en vibrator som stimulerar klitoris, det ger garanterat en skön upplevelse. Penisringar kan vara ett bra sätt att hålla erektionen uppe och varför inte testa lite olika glidmedel? Det finns glidmedel som förhöjer känslan för både kvinnor och män. Sex behöver inte vara penetration utan det är otroligt erotisk med smekningar. Ett par ögonbindlar gör att den taktila känslan förhöjs och när du inte ser vad som ska hända blir allt lite mer spännande. 

Fler nyheter