Modulsystem — den smidigaste lösningen när det är dags att bygga om

19 maj 2020
Cecilia Olsson

Ibland behövs mer yta än vad som finns att tillgå. Det kan till exempel vara att en verksamhet har växt och behöver bygga ut eller så kanske företaget behöver uppgraderas med fräscha och modifierade lokaler. Oavsett orsak så är modulhus en bra lösning om man snabbt behöver tillfälliga lokaler för att kunna fortsätta sin verksamhet. 

Att en verksamhet växer är fantastiskt roligt men det kan ofta också kräva att man behöver större lokaler. Både personal och material ska få plats och då kan man behöva bygga ut de befintliga lokalerna. Problemet då är att en byggarbetsplats inte är den bästa arbetsmiljön, men det löser man enkelt med ett modulhus. Samma sak gäller om man arbetar i lokaler som inte blivit uppdaterade på många år, med tiden slits alla lokaler mer eller mindre och de kan dessutom kännas utdaterade. För att säkerställa en bra miljö för personal, kunder och besökare kan man därmed behöva en renovering, den blir extra smidig att genomföra om man använder sig av andra lokaler undertiden, såsom ett modulhus.

På PSC Modulsystem AB är de specialiserade på att sätta upp tillfälliga lokaler med bestående kvalitet. De erbjuder flyttbara moduler som innebär att de snabbt kan etablera den lokal som behövs. De hjälper bland annat skolor, kontor, sjukhus och många fler att utan krångel få exakt den lokalyta de är i behov av för tillfället. Man kan välja att hyra eller köpa PSC Modulsystems moduler, beroende på hur långvarig lokallösningen är tänkt att bli. Är man osäker så är det rekommenderat att hyra. PCS har moduler som håller mycket hög kvalitet och är designade för att kunna uppfylla alla tänkbara behov av lokal. En färdig lösning från PCS infriar alla krav på miljö, energi och byggkvalitet. 

Det finns ingen anledning att stoppa en verksamhet på grund av renovering eller utbyggning, hyr eller köp ett modulsystem istället.

Fler nyheter