Mer än bara redovisning

21 juli 2020
Jenny Olsson

När man ska välja redovisningsbyrå är det viktigt att välja med omsorg. Det är viktigt att anlita någon som man känner att man litar på och som man kan föra en bra dialog med. Det är därför bra att välja någon med tillräcklig erfarenhet också, så de kan besvara dina frågor som du har. Som företagare vill man naturligtvis försöka få ut så mycket som möjligt av arbetet man lägger ner och det kan då vara skönt att ha en erfaren redovisningsbyrå att luta sig mot, som kan komma med bra tips och råd.

En del mindre företag kan tänka att det blir ytterligare en utgift att anlita en byrå som kan sköta bokföring och rapporter men man ska komma ihåg att det snarare är en investering många gånger. Även om man själv har lite kunskap om bokföring och så vidare är det lätt att man till exempel missar viktiga avdrag som kan göra att du får behålla mer pengar istället för att skatta bort dem. En redovisningsbyrå kan också många gånger komma med bra tips och råd och säga till om de ser något som avviker och då kan man känna sig trygg med att de har koll på åt vilket håll verksamheten går och om man bör förändra något i den för att uppnå ett bättre resultat. 

JWK är en byrå som sysslar med redovisning i Stockholm. De hjälper små och medelstora företag för att få en effektivare redovisning. Här bemöter de alla kunder på ett personligt plan och ger dem kompetent hjälp med hela eller delar av redovisningen. Ett av deras specialområden är skatterådgivning och de hjälper såväl enskilda firmor som handelsbolag och aktiebolag. Genom att anlita dem hänger man med i utveckling och lagstiftning och får på så sätt ut det allra mesta av sitt bolag, till lägsta möjliga skatt.

 

Tack vare att företaget är digitaliserade kan deras kunder spara tid med smart redovisning som de utför direkt i mobilen eller via datorn. Deras digitala tjänst, Mobila Kontoret, gör att man som kund har allt samlat när man behöver titta på något, oavsett om man befinner sig på kontoret eller är på resande fot. 

Fler nyheter