Många gäster med nyckel

21 juli 2020
Lily Hansen

Har man en fastighet där många människor jobbar, bor, eller att de kommer och går på oregelbundna tider, är det enkelt att ge dem tillträde med en speciell nyckel, iloq, som programmeras elektroniskt. Snickaren har sina tider, sommarjobbaren vissa veckor, och man hyr kanske ut ett rum under en bestämd tid.

Alla kan få en egen, personlig nyckel, där de har tillträde till vissa lokaler men inte till andra. Iloq i örebro är ett sinnrikt låssystem. Man kan koppla till andra övervakningsfunktioner, kameror, dörröppnare och mycket annat. I hela landet efterfrågas tekniken mer och mer. Ta kontakt med ett seriöst låsföretag, så ser du själv vad de har att erbjuda.

 

Hyresvärden och chefen har koll

Även om man inte är där, kan man lätt ha full koll på vad som händer i huset. Via en app blir man varnad om larmet går, och bilder från övervakningskameran kan ses i mobiltelefonen. Allt som sker i huset kan kontrolleras, så att ingen kommer in i rum som är låsta för just den personen. Man kan lätt öka ut tillträdet, och när tidsperioden har löpt ut slutar nyckeln att fungera. Då kan den enkelt programmeras om och lämnas till nästa hyresgäst, snickare eller vikarie.

 

 

Det fungerar för alla hus

Oavsett om det gäller din ensliga sommarstuga eller en hyresfastighet mitt i staden är det lika smidigt att ha ett bra låssystem och en fungerande övervakning. Man är kanske ofta på resa i landet, men man vill ändå kunna se vad som händer i huset. För hyresvärdar är det perfekt med iloq i fastigheten, och man kan som hyresgäst känna sig trygg i ett sådant hus. Det är låst och larmat, och eventuella inkräktare observeras. I offentliga lokaler har man också en helt annan överblick och kan i efterhand gå tillbaka och titta på besökare i alla övervakningsfilmer.

Fler nyheter