Hitta en tandläkare du kan känna dig trygg hos

28 november 2020
Cecilia Olsson

Det kan vara lätt att dela in sig i en av två grupper då det handlar om att gå till tandläkaren, antingen avskyr man det och får ångest så fort en tid blivit bokad eller så rycker man på axlarna och går dit eftersom det är ett nödvändigt ont för att hålla tänderna friska. Det finns säker en tredje grupp av människor som älskar att gå till tandlänkaren, men den är troligtvis inte lika stor som de två förstnämnda.

Poängen är att det är skillnad på tandläkare och tandläkare, hittar man en bra tandläkare som kan läsa av situationer och sätter patienten i fokus så kan även personer med svår tandläkarrädsla våga sig till tandläkaren på regelbunden basis.

Det är inte rekommenderat att skippa tandläkarbesök

För det är viktigt att man tar sig till tandläkaren för att åtgärda problem innan de växt sig för stora eller för att helt enkelt kontrollera att allt står rätt till. I Järfälla hittar man en tandläkare som utför tandvård och undersökningar i en lugn och trygg miljö.

De är medvetna om vilken stress det kan innebära för en patient och deras tandläkare strävar alltid efter att besöket ska kännas tryggt och säkert. 

En mottagning som lyssnar till sina patienter

För den som inte tidigare besökt Glorident’s mottagning i Järfälla så börjar de alltid med att gå igenom en hälsodeklaration. Patienten får berätta om sin hälsa, om han eller hon äter någon medicin eller har några allergier. Patienten får även förklara om det finns ett mål med tänderna, kanske det önskas en korrigering, en kontroll av ett besvär eller kanske det önskas tips för att få extra bra munhygien? Med det som grund går det sedan att göra besöket både skräddarsytt och extra tryggt.

Det finns många vägar att gå och Glorident’s tandläkare och specialister hjälper patienter att på bästa sätt nå önskat resultat. För mer information samt kontaktuppgifter gå in på https://www.xn--tandlkarejrflla-4kbfc.com/.

Fler nyheter