Förverkliga dina vildaste sexdrömmar

14 mars 2020
jonas olsson
Förverkliga dina vildaste sexdrömmar

Är man trött på att behöva använda sina händer för att onanera, likt en grottmänniska, så har man kanske börjat spana in sexleksaker som kan hjälpa en med detta. Kanske har man snubblat över den klassiska lösvaginan eller det vibrerande ägget. Det finns mycket nya spännande produkter ute på marknaden men alla befinner sig i skuggan av den riktiga värstingen: Real Doll. En Real Doll är något som skulle kunna liknas vid en uppgraderad barbara gånger 100. Med dess verklighetstrogna utseende och autentiska kvinnodelar tar Real Doll onanin till helt nya höjder. Höjder som aldrig tidigare skådats.

 

Välj en Real Doll som passar just dig

Trots att Real Doll är en hyfsat ny produkt, som släpptes på marknaden för bara några år sedan, så finns den redan i en hel del varianter. På så vis kan man hitta just det som faller en i smaken. Kanske gillar man brunetten med lite smalare och mer diskret form. Eller kanske faller man för blont hår, stora bröst och päronformad bakdel. Oavsett smak så finns en Real Doll som uppfyller den. Gemensamt för alla Real Dolls är att de väger ungefär 32 kg och är 168 cm långa. De kommer med tre hål som går att penetrera och har oftast utbytbara peruker.

 

 

En chans att lära sig något nytt

Om man redan har en partner går det faktiskt också bra att ha en Real Doll. Den är perfekt att plocka fram när flickvännen är bortrest eller inte är sugen. Med en Real Doll frisläpps inte bara ens sexuella lustar utan man kan på också lära sig något nytt på köpet. Vem vet, man kanske hittar en ny favoritställning som man senare kan stoltsera med. Med en Real Doll tar man onanin till en helt ny höjd och gör det möjligt att på riktigt förverkliga sina vildaste sexdrömmar.

Fler nyheter