Ditt hem är din borg

16 mars 2020
william eriksson
Ditt hem är din borg

Visst vet du att hur ditt hem ser ut och mår påverkar även hur du ser ut och mår. Hemmet och du återspeglar ofta varandra. Det går lätt att se sig omkring och konstatera när du har lite för mycket på gång och inte har hunnit med ditt hem. Är du inte nöjd med hur det ser ut och luktar hemma så är det dags för en insats. Bestäm dig för att sätta av ett par timmar- slå på favoritmusiken och städa loss. För att belöna dig själv ska du unna dig lite lyx, tillför en härlig doft med hjälp av en helt ny Air Wick i ditt hem.

 

Dina sinnen

Har du tänkt på hur mycket du upplever via dina sinnen. Ditt humör kan påverkas när du ser en bild, känner en doft eller ljudet av musik? Älskar du doften av syren eller längtar du efter den vackra synen av körsbärsblommor om våren. Välj medvetet när du beställer din Air Wick och skapa de känslor du har saknat och längtar efter. I ditt nystädade hem kan du lätt få in doften av- first day of spring. Har du koll på att det finns en hel hög olika varianter av den populära doftspridaren nu för tiden? Du kan ha den i badrummet eller i vilket rum du vill. De har även doftljus.

 

 

Hur du påverkas

Eftersom olika dofter påverkar dig på olika sätt så kan du välja att påverka dig själv. Vilka dofter brukar du bli glad och energisk av, vilka blir du lugn och trygg av? Beställ ett gäng olika Air Wicks och använd dem medvetet. Gör det så du har en bank av doftande favoriter som påverkar dig till hur du vill känna och må. Du kan unna dig en spray som innehåller eteriska oljor eller köpa en elektrisk doftspray och flera refills.

Fler nyheter