Besök tandlakareostermalm.com när du har tandbesvär

29 september 2020
Lily Hansen

Det är egentligen väldigt lätt att veta vart man ska vända sig om man har besvär med tänder eller munhåla. Tandläkaren är lite som en spindel i nätet. Det är en yrkesgrupp som kan åtgärda de flesta bekymmer som man kan tänkas ha fått. Men det är även en bra plats att starta på när man är osäker gällande vem man ska kontakta.

Som första utpost så brukar tandläkaren göra det som den kan. Sedan kanske man skickas vidare som patient till den avdelning som man får råd att besöka. Det blir därför väldigt lätt att vara en patient. Man slipper helt och hållet fatta några viktiga beslut, man överlåter dem istället till vården.  

 

Ringa eller mejla

Idag finns det en mängd olika sätt att komma i kontakt med sin tandläkare eller tandvårdsklinik. På hemsidan finns alla kontaktuppgifter, råd, öppettider med mera. Men det finns också de som har någon slags utökade tjänster.

Förutom telefon och mejl så kan det finnas chatt. På en hemsida idag är det inte heller ovanligt att man kan få mycket information genom att chatta. Eller så kan man helt enkelt göra som på den gamla goda och inte så digitala tiden, att man helt sonika går till tandvården. Man knackar på och ber tandsköterskan om en tid eller några råd. 

 

 

Fördröja en bokning

Ett besök hos tandläkaren är dyrt, gör ont, är obehagligt med mera. Men det finns något som man kan göra redan nu, till mindre smärta och kostnad, och det är att ta hand om sina tänder. Väntar man några månader så kan det bli både mycket dyrare och mer smärtsam.

Dåligt skötta tänder ser inte enbart illa ut. Det kan skapa stora problem med tiden, som exempelvis att man tappar tänder. Som tandläkare kan man försöka tona ner problemen. Men bra tandhygien vinner i längden.

Fler nyheter