Välj en ny omrörare i Malmö för livsmedelshantering

30 april 2022
Lily Hansen

editorial

Du som vill röra om i grytan i Skåne letar kanske efter en omrörare i Malmö. Och då letar du rätt, i alla fall om din gryta är av en stor industriell modell. Många verksamheter inom industrin behöver nämligen en omrörare. Alla företag som blandar stora mängder vätskor till exempel. Du som funderar på att göra en investering ska se till att få hjälp med att hitta en modell som passar just din verksamhet. Det finns nämligen ett par fallgropar du inte vill hamna i.

Till exempel kan det vara en sämre idé att köpa en begagnad omrörare till ett företag som jobbar med livsmedel. Funderar du lite på det så kommer du förstå hur självklart det är. Om den som använde omröraren innan dig använde den till att blanda slam och avloppsvatten? Då vill du inte hälla ned mjölk och grädde eller något annat som ska ätas däri. Även om den är ordentligt rengjord känns det inte särskilt fräscht. 

 

Omrörare Malmö

 

Köp en ny omrörare om du ska röra om i grytan

Även om du tänker att dina kunder inte kommer få nys om att du tagit den billiga vägen och köpt en begagnad omrörare från reningsverket, kommer sanningen att komma fram till slut i alla fall. Den typen av hälsofarliga aktiviteter har en tendens att läcka ut via personalen, hur lojal din personalstyrka än är. Och med all rätt. Självklart ska du som hanterar livsmedel köpa ny, ren och fin utrustning till din verksamhet. Eller i alla fall köpa begagnat från någon som också hanterar mat. 

Det bästa är om du tar kontakt med en firma som säljer, installerar och servar omrörare. Ofta går det genom samma företag som också erbjuder pumpar och pumpservice. För det behöver faktiskt inte bli så dyrt att köpa nytt som du kanske trodde, din snåljåp!

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/

Fler nyheter