Fullservicevarv i Stockholm – detta kan du förvänta dig

04 september 2023
Maja Bergman Lindberg

editorial

Är du ute efter att förvara din båt? Då är det dags att ta en titt på vad ett fullservicevarv i Stockholm kan erbjuda dig som seglare. Att ta hand om din båt är inte alltid lätt och det kräver mycket tid, kunskap och energi. Med en fullservicevarv kan du dock vara lugn. Här kommer allt ifrån pir till ponton och allt däremellan.

Hiss och släpp

Att hissa och sänka din båt kan vara något som du vill göra själv, men när du kommer till ett fullservicevarv finns det professionella förare som hjälper dig. Du kan lita på att dina båtar blir behandlade med stor omsorg. Det är en enkel process att hissa eller sänka din båt och du kan enkelt samarbeta med föraren för att säkerställa att allt går smidigt.

Fullservicevarv Stockholm

Underhåll och renovering

När det gäller underhåll och renovering av båtar finns det mycket att ta hänsyn till. Det är viktigt att du regelbundet underhåller din båt, men också att ta itu med de mindre reparationerna på ett korrekt sätt. Fullservicevarven har specialiserade team som har hög erfarenhet och kunskap när det gäller båtunderhåll och reparationer. De hjälper dig att hålla din båt i bra skick så att du kan njuta av segling utan några bekymmer.

Förråd och förvaring

Om du vill ha säker förvaring av din båt så finns förråd och förvaringsmöjligheter som gör det möjligt. Du kan välja förtöjning vid kajen eller använda en boj utanför varvet. Din båt kan möbleras inomhus eller utomhus beroende på de tjänster du väljer. Du kan vara säker på att din båt alltid förvaras på ett säkert och väl underhållet område av en erfaren personal.

Få en oförglömlig seglingstur

Med en fullservicevarv kan du vara säker på att din båt är alltid i bra skick och redo för en oförglömlig seglingstur. Alla dina behov kommer att tillgodoses av varvets erfarna personal och du kan känna dig trygg med vetskapen att din båt är i professionella händer. Du kan koppla av och njuta av att segla i stadens vackra vatten och se de vackraste platserna. Båten är redo att ge dig en fantastisk upplevelse, oavsett om det är en dagstur eller en längre resa.

Fler nyheter