Dubbla dina golvytor med ett entresol

25 april 2022
Lily Hansen

editorial

I en lokal brukar det oftast inte finnas för stor golvyta, utan det är snarare tvärtom. Det är vanligt att det råder brist på ytor på till exempel ett lager eller ett kontor. I sådana lokaler finns det många saker som tar plats på befintliga golvytor. När det börjar bli för trångt så måste du lösa problemet på bästa tänkbara sätt. Att bygga ut lokalen kan vara kostsamt och det kanske inte ens är möjligt att göra det.

En bättre – och i många fall billigare – lösning är att istället utnyttja takhöjden i lokalen. Det kan du göra med hjälp av ett entresolplansystem som snabbt kan dubbla dina golvytor. Det går att bygga i flera plan om du skulle vara i behov av det. Det finns några standardfärger att välja bland, men det går även att anpassa färgen efter ditt önskemål så att du får en färg som matchar din verksamhet.

 

entresol

 

Ett entresol går snabbt att montera

Om du är i behov av mer golvyta så går det väldigt fort att montera ett entresol i din lokal. När du inte längre är i behov av det så går det snabbt att demontera allt. Ett entresolsystem är väldigt flexibelt, samt lätt att expandera och anpassa efter kundens önskemål och behov. Det krävs inget bygglov då ett entresol klassas som fribärande lagerinredning.

Du kan dock behöva göra en bygganmälan ur brandskyddssynpunkt. För att ta reda på vad som gäller för just din lokal så kan du kontakta ditt försäkringsbolag. 

Är du i behov av något annat?

En hiss, några hyllor och en bra belysning med mera kan du få levererat tillsammans med ditt entresol om du önskar det. Det kan också vara bra att komplettera med ett effektivt brandskydd eller ett undertak. Plockhyllor och annan inredning finns även att beställa tillsammans med ditt entresolplan.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

Fler nyheter