Datanät är här för att stanna

23 mars 2022
patrick pettersson

editorial

Tänk vad mycket du skulle missa om du inte hade haft tillgång till internet. Utan ett datanät hade du inte kunnat se på Netflix, HBO, Disney Plus och alla de andra streamingtjänsterna. Tänk hur många kattvideos på YouTube som hade förblivit osedda av dig om du inte hade haft ett datanät i din fastighet. Bara föreställ dig alla mejl som du hade behövt lämna olästa och alla meddelande på Facebook som du aldrig hade öppnat. Nej, livet är väldigt annorlunda med ett datanät.

Eller, annorlunda är fel uttryck. Internet och datanät är standard i människors liv numera. Det är normen. Annorlunda hade det varit om man inte hade haft tillgång till just ett datanät. En gång i tiden fanns det vissa människor som sade att internet bara var en fluga. Att det skulle passera förbi likt en fas som kom och gick. Nu kan man väl ändå konstatera att så inte är fallet. De som sade att internet bara skulle bli en fluga får trots allt erkänna att de nog hade fel.

 

datanät

 

Internet ska ingenstans

För en fluga lever inte så länge som internet redan har existerat. Faktum är att en husfluga bara lever ungefär en månad. Internet är med andra ord här för att stanna. Det är bara att anpassa sig till det. Ett sätt att göra det är förstås att se till att du har ett ordentligt datanät i huset. Både hemma och på jobbet.

Alternativet är att fortsätta jobba analogt. Men det där är ett arbete som lever på lånad tid. Det där är väl någonting som man kan jämföra med en flugas livslängd, snarare än datanätet. Så när du nu har läst klart den här texten, online naturligtvis, kan du hoppa vidare till nästa. Nämligen den här: https://www.svenska-datanatverket.se/. Den ger dig all information du behöver om datanät.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

Fler nyheter