Anlita någon för trädfällning i Skåne

31 maj 2021
jonas olsson

Det där rackarns trädet alltså. Det där som ni har velat bli av med i så många år. Det är så att just det här trädet skymmer både utsikten och solen för er om kvällarna. Ni har länge velat bli av med det, men tydligen så har grannen svårt att komma överens med er om just den saken. Det är så att trädet står både på er tomt och på grannens. 

Det här har varit en pågående diskussion som ni har haft i många år med grannen. Det kommer aldrig någon vart egentligen men ni ger inte upp. Så en kväll förra veckan fick ni chans att hjälpa er granne med katten. Katten hade nämligen fastnat högt upp i ert träd, ett annat träd på er tomt. 

Katten ville inte komma ner och ni fick kämpa länge. Den här katten betyder allt för er granne och är nästan som ett barn kan man säga. Er granne blev så glad när ni äntligen fick ned katten från trädet välbehållen. 

Lyckat samarbete

Så. Er granne blev alltså så pass glad för detta med katten att hen gick med på att fälla trädet som ni så länge har tjatat om. Yes, tänker ni! Då måste ni bara anlita någon som kan komma och fälla ned trädet åt er. Ni kollar upp en firma som erbjuder trädfällning i Skåne. De kan komma för att hjälpa er att ta ned trädet. 

Äntligen ska ni få njuta av både utsikt och kvällssolen. Ni har fått som en ny relation med er granne. Hen som tidigare varit så sur och bestämd älskar er nu efter att ni hjälpt till med hens älskade katt. 

En arborist kommer hem till er och fäller trädet åt er. Det tar ingen tid alls och hen är så proffsig. Ni får också hjälp med bortforsling av trädet.

Fler nyheter