Anlita en elektriker i Stockholm för att installera laddboxen

09 juni 2022
jonas olsson

editorial

Sten och hans fru var ett välbärgat par utan barn. Båda två hade välbetalda yrken och de gillade att leva ett lyxigt liv. Var det något de ville ha, så skaffade de det. De följde gällande modetrender och anlitade gärna hantverkare för att göra om i hemmet, installera ett spabad eller liknande. 

Samtidigt kändes det inte alltid bra att överkonsumera, med tanke på vilken miljöpåverkan detta kunde ha. De försökte därför göra miljövänliga val i den mån det gick utan att det inkräktade på deras lyxiga tillvaro. Att skaffa elbil kändes bra och helt i linje med trenderna. Naturligtvis fick det bli en Tesla, ja till och med två stycken. Han och hans fru behövde ju var sin.

Konsumtion leder gärna till annan konsumtion, det hade Sten fått erfara många gånger. Nu var det nödvändigt att installera en laddbox där hemma, så att de kunde ladda batteriet på sina nyinköpta bilar. Sten kontaktade därför en elektriker i Stockholm på  https://www.elexstockholm.se/

 

elektriker stockholm

 

Ska man bjuda hantverkare på öl?

Elektrikern kom ut till deras villa i Stockholm och hade med sig en laddbox av önskad modell. Men det räckte inte med det. Eftersom de hade två elbilar så behövdes en större säkring i elskåpet och det skulle även installeras 3-fas för snabbast möjliga laddning av bilarna. 

Sten funderade på om det fortfarande var kutym att bjuda hantverkare på en öl. En lättöl borde det väl vara i så fall, fast sådana hade inte Sten hemma. Han hade bara öl från hantverksbryggerier. 

Sten hann dock inte funderat färdigt på detta förrän elinstallationerna var klara och hantverkaren gav sig av. Sten var verkligen nöjd med att ha fått ordnat elförsörjningen till bilarna. De var också de enda i kvarteret som hade två stycken bilar av av märket Tesla. Nu kunde de vara lugna åtminstone ett tag innan det var dags för ett nytt förvärv för att upprätthålla statusen.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://serviceöversikt.se/

https://bra-service.se/

https://servicenews.se/

https://alltomservice.se/

https://entredjehand.se/

https://service-bloggen.se/

https://service-firman.se/

https://service-tidningen.se/

https://service-tips.se/

https://servicefirmor.se/

https://serviceposten.se/

https://skandinaviskservice.se/

Fler nyheter